Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля топката на скоростният лост?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Супер са станали. Каква е цената ориентировъчно само
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Волан - 60лв.
      Топка - 10лв.
      Маншон - 10лв.
      Волана е със червен шев, ама после ще го снимам по-детайлно, че на това слънце нещо .. цъ
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Къде ти ги правиха че аз днес се занимавам с ръчната и са свалени маншона на скоростите и на ръчната а пък имам черна и сива кожа и се замислям дали да не ги сменя с нови/да ми ушият някъде. Иначе всичко е станало супер. Отказа ли се от бялата част отдолу на волана.

Поздрави
        алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
        алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Манол ми ги прави, за него има доста изписано по форумите, ако искаш ще ти дам телефона.
          Ето волана от близо.
          Attached Files
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
            я дай координати, че особено това със ремонт на седалка може да ме заинтригува

иначе мнение, за топка на скоростен лост - само оригинална ...

лошото е че те са май доста скъпи- 100тина евра....
            http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...91cd21#p141007
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Копчето от Ибея дойде, да не отварям нова тема, ето го и него. С много яка торбичка
              Отново големи благодарности на vladev. Старото копче, горкото, тотално сдаде багажа и през 2-3 месеца трябваше да се чисти бутона щото алармата запичаше.
              Attached Files
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Копчето от Ибея дойде, да не отварям нова тема, ето го и него. С много яка торбичка
                Отново големи благодарности на vladev. Старото копче, горкото, тотално сдаде багажа и през 2-3 месеца трябваше да се чисти бутона щото алармата запичаше.
                Радвам се, че е паснало.
                Subaru Legacy 3.0R
                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                sigpic

Comment

Колега колко пари ти излезна копчето, и може ли да ми поръчаш едно и на мен.
                  Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                    Радвам се, че е паснало.
                    Копчето пасна перфектно, това което ми направи впечатление е, че стои твърдо и като го натиснеш се натиска цялото, докато старото където го натиснеш там потъва като капут В следствие на това алармата се включва и изключва почти с докосване на копчето, преди си трябваше дълбане с пръста и опипване на бутончето под разложената гума

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                    Колега колко пари ти излезна копчето, и може ли да ми поръчаш едно и на мен.
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=62528
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                      Радвам се, че е паснало.
                      Хаха изобщо не видях кой е пуснал поста. Голям си, братле !
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Манол ми ги прави, за него има доста изписано по форумите, ако искаш ще ти дам телефона.
                        Ето волана от близо.
                        +1 за Манол.
                        Много добре изпипа волана тези дни, и топката на скоростния лост преди 2 години.
                        Attached Files
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

как да се свържа с Mанол

Comment

Манол ще ти е далечко.Има тема и за тапицер тук в София.
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Аз немога да сваля топката на лоста ... моята е от дървените и ми казаха , че е залепена , какво да правя сега , с тръбен ключ ли да пробвам ?????????

Comment

С ключ ще замине целият лост.Намери си друга топка и срежи тази с ножовка.Тоест я разцепи
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X